05 september 2015

Outfit | If I Never Had You Then I Could Never Lose You

Hat, H&M // Jacket, ASOS // Jeans, MONKI // Shoes, Dr. Martens // Blouse, Vero Moda // Necklace, Camden market London // Sunglasses, Polette // Rings, H&M // Watch*, Gift 

Het zonnetje schijnt en de lente begint zich te ontplooien, dus ik ben weer een blij meisje !
En ik ging als blij meisje samen met een ander blij meisje met de naam Chantal foto's maken en we maakten meteen een vriendje; Bertus de boom


Ik heb afgelopen paasweekend zo een fantastisch weekend gehad, en ondanks dat de maandag doodsaai was heb ik toch zitten nagenieten, en toen de dagen erna ook nog eens gevuld waren met zonlicht en plezier kon mijn humeur helemaal niet meer stuk.
Dit weekend heeft ook een leuke planning maar we moeten ook hard blokken voor de herkansingen want ja die eind examens komen steeds dichter en dichter bij...

Maar laten we de examens nog even negeren en terug gaan naar leuke dingen; zoals mijn onwijs toffe nieuwe zonnebril van Polette! het model heet coachella en aangezien ik al jaren droom om naar dat iconische festival (dat morgen begint in the American desert) te gaan waren we een match made in heaven.
Ik heb in januari mijn rijbewijs gehaald en ben erachter gekomen hoe belangrijk een zonnebril op sterkte is, en deze is op sterkte en fabulous!
 Naast de geweldige bril heb ik ook een nieuw jasje van ASOS aan, lekker oversized en met een heerlijk printje; ik krijg helemaal zin in shortjes weer van zo een jasje.
Ik heb sowieso belachelijk veel zin in de zomer, ik trek het niet meer school en volgens mij ben ik niet de enige, hoe zit het met jullie?
Oh en had ik ook al verteld hoe blij ik ben dat het weer blote enkels weer is, Jezus wat fantastisch dat ik al mijn lage schoenen weer aankan, en het weer moet wel goed blijven want over 2 weken moet ik met open schoentjes gaan paraderen vanwege prom!

Hoe was jullie paasweekend, en hebben jullie ook zo geen zin meer in school?
xx ish


10 opmerkingen:

 1. You're outfit looks so amazing! Love it xx


  riitamacedo.blogspot.pt

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die zonnebril is gaaaaf, echt heel erg leuk! En nee, ik heb nooit zin in school, haha. (mag ik alsjeblieft je dr martens stelen?)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. haha dankje ! hij zit zo perfect he, ik en mijn dwergenproporties hebben echt te vaak last van brillen die van mijn gezicht afvallen.
  en ik zou heel erg gaan huilen als je mijn dr. martens stal, het zijn echt mijn kinderen haha <3
  xx ish

  BeantwoordenVerwijderen
 4. thank you dear, so sweet <3
  x ish

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ah super leuke foto's! Alles staat je zo leuk <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super leuke outfit - lekker laid-back :) Je zonnebril is toch wel echt het vetst!

  xo Mel || Sketch & Scribbles

  BeantwoordenVerwijderen
 7. dankje! hij is ook van mega goede kwaliteit en hij is op scherpte, best sunnies ever!
  xx ish

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een gave foto's! En je outfit is zo tof!

  BeantwoordenVerwijderen